CYEB

A CYEB Kft villamosenergia és gázkereskedelem mellett energiahatékonysággal foglalkozó vállalat, 2014-es árbevétele közel 8,5 mrd Ft.

Feladat:

Az energiakereskedő cég meglévő irodaházába további területek bérlésével irodatér-bővítés mellett döntött. A projekt fő fókusza egy reprezentatív, exkluzív vezetői tárgyaló volt, mely mind belsőépítészeti, mind technológiai szempontból a legmodernebb trendeket képviseli.

Megoldás:

A külső-kulcsrakész állapotú irodatérben szabad kezet kaptunk, beleértve az építészeti megoldásokat. Egyedi, 12 fős tárgyalóasztal, kavicságyas medencével, benne süllyesztett asztali csatlakozókkal, érintőképernyős teremvezérléssel, beépített eszköztárolóval.

 Az ívelt frontfalat felülvilágított akusztikai burkolattal és írható whiteboard üvegfelültettel láttuk el. A frontfal egyedi tervezésű, erősített gipszkarton fal, míg az irodatér felől egy profilnélküli üvegfalra esett a választás, olajcsillapítású üvegajtóval.

 

A frontfal központjában egy 85”-es (216cm) 4K-s, professzionális, érintőképernyős megjelenítő kapott helyet. A kijelzőn megjelenhet bármelyik asztali csatlakozóból vetített kép, videokonferencia kép, beépített PC képe, vagy akár 4 különböző forrás is egyidejűleg.

 Az asztal íveit követő süllyesztett álmennyezetbe szereltük a hangosítást, a rejtett-, hangulat- illetve közvetlen világítást, melyek a központi érintőképernyős vezérlésen keresztül szintén irányíthatóak.

 A csillaglábas tárgyalótermi székek egyedi kárpitozása tökéletesen harmonizál a CYEB színvilágával, ezzel is egységes képet mutat a tárgyaló a cég arculatával.