Gyártói kompetenciák

A Samsung a világ magasan piacvezető professzionális monitor gyártója és forgalmazója (29,1% piaci részesedés). Portfóliója a kijelzőktől kezdve az interaktív táblákon át a LED falakig a legtöbb piaci igényt lefedi. Cégünk 2012 óta foglalkozik Samsung megjelenítők hivatalos forgalmazásával, jelenleg a Samsung legnagyobb magyarországi partnere (Direct Partner) ezen a területen. 2015-től a StreamNet Zrt. hivatalos szerviz partnere is a Samsung LFD termékeinek.

 

A LifeSize a világ három legnagyobb videokonferencia gyártója közé tartozik, innovatív szemléletére jellemző, hogy elsőként jelent meg a piacon a HD felbontású videokonferenciával (2005), később szintén elsőként biztosított FullHD minőségű videohívást is (2008), mindezt rendkívül hatékony sávszélesség használat mellett. A ma elvárható igényeket teljes körűen lefedik termékeikkel, az okostelefon alkalmazástól egészen az országos infrastruktúra hálózatok kialakításáig, mindehhez kiváló ár/érték arány párosul. A LifeSize innovatív szemlélete napjainkban a felhő alapú videokonferencia szolgáltatásokban jelentkezik. A StreamNet Zrt. a Lifesize hivatalos magyarországi partnere 2009 óta, számos kiterjedt referenciával rendelkezünk.

A Crestron a világ egyik legnagyobb vezérléstechnikai cége, portfóliójuk igen széles tartományban mozog, érintve az IT, a hang-és világítástechnika, illetve az épület- és otthonvezérlés világát is, mindezt integrált megoldásként kínálva. DigitalMedia™ 4K HDBase-T termékcsaládjuk a legteljesebben kidolgozott, legjobban skálázható, és legmegbízhatóbb a piacon a Bloomberg Business szerint. Cégünk. 2005 óta Crestron partner, és a legmagasabb mérnöki oklevelekkel rendelkezünk. Két kollégánk Crestron Master© végzettséggel, további 2 kollégánk pedig CTI-P301 minősítéssel bír.

Az Extron Electronics egy 1983-ban alapított vállalat, mely innovatív megoldásainak köszönhetően mára megkerülhetetlen szereplője lett a professzionális A/V piacnak. Termékei lehetőséget biztosítanak a jelek konvertálására, disztribúciójára, szelektálására és vezérlésére. Világszerte 30 irodával rendelkezik, ezzel az egyik legjobb támogatással rendelkező vállalat díját tudta elnyerni. A cég erősen mérnöki szemléletű, termékeik masszívak, precízek és megbízhatóak. Cégünk hivatalosan 2004 óta partnere az Extronnak.

A Cisco a világ legnagyobb hálózati eszközgyártója. Cégünk elsősorban a Cisco Unified Communication megoldásait forgalmazza. A Streamnet 2012 óta minősített Cisco partner, jelenleg Express Video Specialization minősítéssel rendelkezünk.

A Microsoft a világ legismertebb szoftvergyártója, az irodai szoftverpiac megkerülhetetlen szereplője. Skype for Business (korábban Lync) megoldásával a vállalati video kommunikáció komoly szereplőjévé vált. Cégünk 2006 óta minősített Microsoft partner.

A Pexip egy fiatal, innovatív cég a videokonferencia piacon. Virtuális szerverkörnyezetben futó videokonferencia szerver (MCU) megoldása sikerének legfőbb oka az, hogy szinte minden, a szakmában elterjedt, videokonferencia protokollokhoz képes csatlakozni, közöttük protokollkonverziót végrehajtani, beleértve a Microsoft Skype for Business-t is. Cégünk 2014 óta a Pexip partnere.

A Chief Manufacturing az amerikai Milestone cégcsoport tagja, 35 éve kínál teljes körű konzol-megoldásokat, ezzel mára piacvezető szerepet tölt be a világon, a StreamNet Zrt. 2012 óta partnere. Portfóliójában bármilyen technikai eszköz rögzítésére találunk megoldást, legyen szó projektorról, kijelzőről, vagy asztali monitorról. Termékeik között találunk motorosan mozgatható projektorlifteket és kijelző tartó konzolokat, mechanikusan mozgatható konzolokat, illetve fix, extra keskeny faltól való távolságot biztosító konzolokat, ezzel is esztétikusan garantálva az értékes A/V eszközök biztonságos rögzítését. Videofalak konzolozására szánt termékük a 2015-ös ISE kiállításon a legjobb terméknek járó díját kapta (InAVationAward 2015).