Unalmas tárgyalók?

Érdekes megoldásokból szemezgetünk a nagyvilágból, Dublintól Boroszlóig.

 

Tárgyalás, meeting, üzleti találkozó, vezetői értekezlet – amikor ezeket a szavakat meghalljuk, első blikkre óhatatlanul valami hosszú és unalmas beszélgetés jut eszünkbe, ami egy szürke, jellegtelen irodában zajlik.

Pedig – ahogy arról az elmúlt hetekben többször is írtunk a Streamnet Zrt. oldalán – a modern irodai trendeknek, az új digitális eszközöknek és környezetbarát megoldásoknak köszönhetően 2018-ban egy innovatív cégnél a tárgyalók és az irodai terek egyáltalán nem unalmasak vagy szürkék, sőt valójában tele vannak egyszerre kreatív és hatékony elemekkel.

Lássuk, milyen tárgyalók várják a dolgozókat a világ különböző részein!

Voxpro, Dublin (Írország)

Az ügyfélélményre szakosodott Voxpro techcég 2018-ban nyitotta meg tízezer négyzetméteres, lenyűgöző új irodáját Dublinban. Vibráló színek, óriási digitális kijelzők, és rengeteg zöldfelület várja nap, mint nap a dolgozókat.

Infor, Boroszló (Lengyelország)

Közel 40 ezer négyzetméteres irodát nyitott a lengyelországi Boroszlóban az ületi szoftverekkel és felhő alapú megoldásokkal foglalkozó Infor. A környezetet sajátos kettősség jellemzi, hiszen jól megférnek egymás mellett az ipari jellegű, beton és tégla felületek és a cég arculatát idéző élénkpiros bútorok. Természetesen itt sem maradhatnak el a nagyméretű digitális kijelzők.

Propertyfinder, Dubai (Egyesült Arab Emirátusok)

A korábban bemutatott irodáknál némileg kisebb, de annál szebb képviselettel várja az ügyfeleket a Propertyfinder ingatlanos cég Dubai-ban. Letisztult, elegáns megoldások, tágas és fényes terek, minőségi alapanyagok jellemzik a közel nyolcezer négyzetméteres irodát.

JDA, London (Egyesült Kiráyság)

Kifejezetten futurisztikus környezettel várja a látogatókat a London üzleti negyedében található új irodájukban a JDA szoftvercég. Szinte nincs olyan fal vagy szabad felület, ahol ne találkozna a tekintet egy hatalmas digitális kijelzőfallal, vagy falba elrejtett monitorral. Sőt, még a konyhaasztal is érintőképernyős.

Nexon, Budapest (Magyarország)

Nemcsak a nagyvilágban, hanem hazánkban is számos kiemelkedő minőségű épületet és irodát találunk.

A bér-és humánügyviteli szoftverekkel foglalkozó Nexon 15 év után döntött úgy, hogy új székházat épít: a 4300 négyzetméteres iroda végül 2017 őszén készült el.

A tulajdonosok racionális gondolkodásának eredményeképpen egy időtálló, kívül és belül hasonló szín- és formavilágú, magas, LEED GOLD minősítést megcélzó épületkomplexum jött létre, amit az is kiválóan jelez, hogy az épület a döntőbe jutott Az év irodája versenyen 2017-ben.

Az iroda egyik különlegessége, hogy a családias hangulatú cégben a tulajdonosok az ott dolgozókat is bevonták a tervezési folyamatba, és külön postafiókot nyitottak a tapasztalatok és kérések megosztására.

forrás: http://azevirodaja.hu/nevezok/944

Amennyiben Ön is modernizálná irodáját, tárgyalóit, forduljon bizalommal a Streamnet Zrt. munkatársaihoz!