CYEB

A CYEB Kft villamosenergia és gázkereskedelem mellett energiahatékonysággal foglalkozó vállalat, 2014-es árbevétele közel 8,5 mrd Ft.

Feladat

Az energiakereskedő cég meglévő irodaházába további területek bérlésével irodatér-bővítés mellett döntött. A projekt fő fókusza egy reprezentatív, exkluzív vezetői tárgyaló volt, mely mind belsőépítészeti, mind technológiai szempontból a legmodernebb trendeket képviseli.

Megoldás

  • A külső-kulcsrakész állapotú irodatérben szabad kezet kaptunk, beleértve az építészeti megoldásokat. Egyedi, 12 fős tárgyalóasztal, kavicságyas medencével, benne süllyesztett asztali csatlakozókkal, érintőképernyős teremvezérléssel, beépített eszköztárolóval.
  • Az ívelt frontfalat felülvilágított akusztikai burkolattal és írható whiteboard üvegfelültettel láttuk el. A frontfal egyedi tervezésű, erősített gipszkarton fal, míg az irodatér felől egy profilnélküli üvegfalra esett a választás, olajcsillapítású üvegajtóval.
  • A frontfal központjában egy 85”-es (216cm) 4K-s, professzionális, érintőképernyős megjelenítő kapott helyet. A kijelzőn megjelenhet bármelyik asztali csatlakozóból vetített kép, videokonferencia kép, beépített PC képe, vagy akár 4 különböző forrás is egyidejűleg.
  • Az asztal íveit követő süllyesztett álmennyezetbe szereltük a hangosítást, a rejtett-, hangulat- illetve közvetlen világítást, melyek a központi érintőképernyős vezérlésen keresztül szintén irányíthatóak.
  • A csillaglábas tárgyalótermi székek egyedi kárpitozása tökéletesen harmonizál a CYEB színvilágával, ezzel is egységes képet mutat a tárgyaló a cég arculatával.