Professzionális Videokonferencia

A videokonferencia a vállalatoknál mára már mindennapok részévé vált, a videokonferencia rendszerek fejlesztése a mind teljesebb felhasználói élmény, a mindenkivel való összekapcsolhatóság és az egyszerű használhatóság irányába halad, amelyet testre szabható megoldásokkal egészítünk ki.

A videokonferencia rendszerek meglehetősen összetettek, integrációjuk nagyfokú szakértelmet és a legapróbb részletekre is kiterjedő tervezést igényel. Ezeknek a kritériumoknak való megfelelésben segít kiváló mérnöki gárdánk, sokéves tapasztalatunk és széles ügyfélkörünk. Telepített videokonferencia rendszereink nem csak a jelenlegi legújabb technológiát képviselő eszközöket alkalmazzák, hanem esztétikai és praktikussági szempontokból is kielégítenek minden igényt, alkalmazkodnak az ügyfél infrastruktúrájához, egyedi igényeihez, szokásaihoz.A videokonferencia rendszerek megvalósításánál egyaránt fontos a kiváló képi megjelenítés és tiszta hangzás. A kettő együttese biztosítja, hogy olyan érzetet keltsünk, mintha a videokonferenciában résztvevő minden személy egy térben lenne. Ennek érdekében cégünk a piacon fellelhető legújabb, innovatív eszközöket és kiegészítőket igyekszik a lehető leghamarabb megismerni és sikeresen alkalmazni. Például a tökéletes hangzás elérése érdekében minőségi mikrofonokat, speciális visszhang szigetelő burkolatot, professzionális hangtechnikai kiegészítőket, a kristálytiszta képi világ megvalósításához pedig a terem méreteihez illeszkedő nagyságú, nagy fényerejű, magas üzemidejű, sokrétű felhasználásra alkalmas professzionális kijelzőket, melyek vékony kávájukkal és kiterjedésűkkel nem csak esztétikusak és impozánsak, hanem helytakarékosak is.

telefonkonferencias_16_9
kistargyalo_duplakijelzovel_16_9

A videokonferencia rendszerek sikeres alkalmazásának egyik alapfeltétele, hogy a felhasználó minden előzetes szaktudás nélkül hatékonyan tudja használni a rendszereket, képes legyen a technológiában rejlő lehetőségeket teljes körűen kihasználni. Ennek érdekében alkalmazunk előre programozható vezérlőket, amelyek segítségével egy gombnyomással üzembe helyezhető a teljes rendszer, egy másik gombnyomással pedig kapcsolatot tudunk létesíteni a többi résztvevővel. Saját fejlesztésű preset gombjaink lehetővé teszik, hogy egy gombnyomással magunkra irányítsuk a kamerát.Kiépített videokonferencia rendszereinkbe több kijelző és kamera együttes kezelése is megvalósítható, így a felhasználóknak lehetősége nyílik arra, hogy laptopjuk vagy mobil eszközük tartalmát az egyik kijelzőre küldjék ki, míg a többi kijelzőn a konferenciában résztvevőket láthatjuk vagy egy időben más tartalmat oszthatunk meg. A monitorok mérete –ellentétben az integrált rendszerekkel – a tárgyaló méretéhez igazítható, sőt később az árak csökkenésével nagyobb méretűre is cserélhető.


Tárgyalótermi rendszereink mellett ma már egyre nagyobb az igény, hogy a felhasználók számítógépük segítségével is be tudjanak csatlakozni egy konferencia beszélgetésbe, vagy egyszerűen videó hívást bonyolítsanak egymással. Ehhez a nagyobb gyártók kliens alkalmazásai nyújtanak segítséget, de a WebRTC protokoll segítségével egyszerű böngészőből is képesek vagyunk videó konferenciához csatlakozni.
A sikeres konferencia alapfeltétele a jó minőségű és biztonságos telekommunikációs összeköttetés, melyet minden esetben alapos tervezéssel és előteszteléssel érünk el, hogy ügyfeleinknek gondtalan, kényelmes és stabil kommunikációban legyen része.

teleconnect_megoldasos_targyaloterem_16_9
barszekes_targyalo_megoldas

Kollaborációs terek

Napjainkban a munkához egyre több olyan munkahelyi térre van szükség, ahol összeülhetnek a közös projekten dolgozó kollegák. Az ilyen kollaborációs terek, vezetői szobák videó kommunikációjára nyújt nagyszerű lehetőséget a kompakt videokonferencia rendszerek alkalmazása. Ezek a rendszerek nem igényelnek nagy anyagi ráfordítást és kialakításuk is jelentősen kevesebb idő alatt kivitelezhető, mint egy nagy tárgyalóé. A saját deszktop rendszeren (laptop, PC) lévő videokonferencia modult használva, lehetőség van egy felszerelt kijelzővel és kamerával, videokonferencia hívások lebonyolítására, szűk körben. Továbbá a kábelmentes kialakításnak köszönhetően a csatlakozás is nagyon egyszerű, kényelmes és esztétikus.

A kompakt rendszerek másik nagy előnye, hogy akár otthoni nappaliba is integrálhatók, így távolról is lehetőséget nyújt a céges videokonferenciájába való jó minőségű bekapcsolódásba.