Provident

A Provident Financial-t 1880-ban alapították az Egyesült Királyságban. A cég nemzetközi divíziója az International Personal Finance ma 8 országban több mint 2 millió ügyfélnek nyújt szolgáltatást. Magyarországon 2001 májusában alakult meg a Provident Pénzügyi Rt. A sikeres növekedés eredményeként a vállalat ma közel 4000 alkalmazott és 22 hitelpont segítségével szolgálja ki ügyfeleit szerte az országban.

Feladat

2015 májusától új helyen folytatta tevékenységét a Provident Pénzügyi Zrt. A cég a Váci úti Vision Towers déli irodatornyába költözött. Három szinten mintegy 3.500 négyzetméternyi irodaterület kialakítása vált szükségessé, a hozzájuk tartozó vezetői irodák, tárgyalók, oktatótermek és egy vezetői tárgyaló audió-videó kialakítása volt a feladat, úgy hogy egyszerűen kezelhető, esztétikus, modern technológiai megoldások segítsék a kommunikáció hatékonyságát.

Megoldás

  • Kialakítottunk 30 darab vezetői szobát, amelyekbe kijelzőket integráltunk és prezentációs pontokat alakítottunk ki bennük.
  • Kiépítettünk 10 darab 4-6 fős tárgyalót, 48”-os professzionális megjelenítők felszerelésével és integrált asztali csatlakozás megvalósítása.
  • Kialakítottunk egy 10 fős összenyitható videokonferencia rendszerrel ellátott tárgyalót, amelybe kijelzőket, asztali csatlakozásokat telepítettünk és bontható mobilis kialakítást valósítottunk meg.
  • Kiviteleztünk 2 darab 16 fős összenyitható oktatóteremet, melyeknél megoldottuk a projektoros vetítés lehetőségét, az egyedi, érintőképernyős intelligens vezérlést külön teremhasználati módokkal (összenyitott, leválasztott), a vezérelhető és szeparálható hangosítást, továbbá asztali csatlakozásokat integráltunk.
  • Létrehoztunk egy 16 fős vezetői tárgyalót, amelybe beszereltünk egy 75”-os professzionális megjelenítőt. A tárgyalóba megoldottuk egy automatikus jeldisztribúciót, az egyedi érintőképernyős vezérlést, és az exkluzív asztalba 3 darab csatlakozást is beépítettünk.
  • 6 darab 48”-os Digital Signage kijelzőt is telepítettünk, melyeknél szoftveresen megoldottuk a tartalmak központi menedzselését.
  • A Call Center adatot megfigyeléséhez és menedzseléséhez kialakítottunk egy komplex vezérlő szobát is, melyet 16 darab speciális 48”-os statikus tartalmak megjelenítését is toleráló professzionális kijelzővel láttunk el, melyeket álmennyezeti konzolokkal szereltük fel egyedi elrendezésben.
  • Minden tárgyalót elláttunk teremfoglaltság jelző rendszerrel.