Projektmenedzsment

Egy rendszer megvalósítási folyamatának egyik legfontosabb rétege a kivitelezési projekt és annak irányítása. Az általunk megvalósított kifinomult és összetett rendszerek tervezésénél és kivitelezésénél a legjobb minőségű és legmodernebb eszközöket és gyártói megoldásokat használjuk. Az eszközök beszerzése, műszaki leírásnak való megfelelése, telepítésük idő- és költségoptimalizáltsága, ügyféllel való egyeztetése komoly szakértelmet kíván. Ezeket az igényeket elégítik ki a projektmenedzsereink.

Minden tárgyaló-, videokonferencia terem, előadó- vagy oktatóterem összetett megoldásokat tartalmaz, melyek rendszerszintű integrálása összetett szakértelmet kíván. Mérnökök, installáció vezetők, technikusok, a helyi IT csapat, a megrendelő, és a beszállító együttes, összehangolt precízen kivitelezett munkája szükséges a projekt sikeréhez. Ennek koordinálását végzik a projektmenedzserek, a projekt minden külső és belső résztvevőjével tartják a kapcsolatot, és az esetlegesen felmerülő egyedi és feladatokat, problémákat menedzselik. Vezetik a dokumentációkat, formanyomtatványokat, jegyzőkönyveket és a meglévő és vezetett projektadat és tudásbázis segítségével visszakereshetővé, későbbikében elemezhetővé teszik a projektet.

Projektmenedzsereink nagy szakértelemmel rendelkeznek A/V, videokonferencia és IT területén, ezáltal az ügyfél projekttel kapcsolatosan felmerülő kérdéseire laikusok számára is érthető választ tudnak adni, illetve a megjelenő igényeket közvetíteni a mérnökök felé. Az ügyfél időbeosztásához rugalmasan alkalmazkodva, felszabadítják az ügyfelet a megterhelő háttérmunkák elvégzése alól.

A projekt átadása után, az üzemeltetés során szolgáltatásmenedzsereink az SLA feladatok menedzselésében nyújtanak segítséget. Ők tartják a kapcsolatot az ügyféllel, koordinálják a felmerülő problémák hibaelhárítását, a megfelelő szakemberek bevonásával.