Belsőépítészeti megoldások

A tárgyalóterem a cég arca annak ügyfelei előtt, de egyben egy funkcionálisan jól kihasznált erőforrás is. Egy exkluzív megjelenésű, innovatív megoldásokat tartalmazó tárgyalóterem nemcsak a cégről sugároz pozitív képet ügyfelei, partnerei részére, hanem olyan munkakörülményt teremt, ahol a tárgyalások lebonyolítása hatékonyan zajlik, a környezet ízléses, kellemes, a technológia viszont a háttérből szolgálja ki az elvárásokat.

A Streamnet Kft. a tárgyalótermeket egyedi igényekre szabott megoldásokkal látja el és design szempontból is egységes arculat kialakítására törekszik. Mindezek mellett kiemelkedő figyelmet fordít arra a tényre, hogy a tárgyalótermekben, minden bútorzat, beleértve az asztal, a kijelző tartó konzol és a falburkolat is funkcionális célt szolgál, csak úgy, mint a világítás és hangtechnikai megoldások, ezért a belsőépítészeti megoldások a legapróbb részletekre is kiterjedő tervezése és kivitelezése magas szintű szakértelmet, tapasztalatot kíván.

Streamnet tárgyalótermi asztalok

Az általunk tervezett és gyártott tárgyalótermi asztalok minden esetben a legjobb minőségű anyagokból készülnek, akár exkluzív anyagokat felhasználva. Ergonomikus és stabil kivitelezésüknek köszönhetően, mindenki kényelmesen helyett tud foglalni az asztalnál, különös tekintettel a lábhelyre, a rejtett kábeles kialakításnak köszönhetően pedig részben esztétikus, részben megakadályozza a kábelek elhasználódását.

Asztalainkat úgy tervezzük, hogy a terembe szerelt minden audió-videó és videokonferencia rendszert kiszolgáljon, azok irányítását a lehető legegyszerűbben és legkényelmesebben tegyék lehetővé. Az asztalok tartalmazzák a beépített rack szekrényt, az asztali csatlakozókat, az asztali érintőkijelzős vezérlő paneleket, a bútorba rejtett kábeltartókat a rejtett kábeles környezet megvalósítása érdekében, igény esetén, monitorkiemelő rendszereket és preset modulokat, a videokonferencia rendszer kamerájának irányításához.

 

Kijelző tartó konzolok

A kijelző tartó konzoloknak kellően stabil szerkezeteknek kell lenniük, hogy elbírják a rájuk helyezett kijelzőket, pontosan, stabilan be lehessen állítani az ideális szöget, de mindemellett fontos, hogy kiterjedésükkel ne foglaljanak el értékes teret a teremből és gyakorlatilag láthatatlanok legyenek. Az általunk forgalmazott konzolok keskeny, dizájnos kialakítással bírnak, amellyel nem törik meg a terem arculatát; biztonságos, stabil a szerkezetük, egyszerre több kijelző felszerelését is lehetővé teszik, egy állványra, bármilyen logó beléjük gravírozható.

Falburkolatok

A tárgyalóterem sok esetben akusztikailag nem tökéletesek, különösen mikrofonok számára. A legkárosabb a visszhang, amelynek elnyomását technikai eszközökkel és a terem berendezésének kialakításával lehet eliminálni.Az általunk forgalmazott egyedi visszhangelnyelő térelemek, hangszigetelő burkoltatok egyszerre látványosak, illeszkednek a terem egységes arculatába, a terem akusztikáját nagymértékben javítják. Ezek készülhetnek akár exkluzív anyagból is.

Világítás

A professzionális tárgyalótermek kialakításához szükséges számos tényezőhöz tartozik a világítás is. Fontos, hogy a kiépítés mindig a megfelelő igények szerint készüljön, ergonómiailag és esztétikailag is emelje a terem fényét.

Portfóliónkban számos világítástechnikai megoldás szerepel, melyek teljes egészében az adott igényekhez szabhatóak. Rejtett világítás alakítható ki, mely indirekt módon, a falakról és a mennyezetről visszaverve biztosítja a kellő fénymennyiséget, miközben a lámpatestek rejtve maradnak a felhasználók szeme elől. Egyedi dizájn lámpák felhelyezésével biztosíthatjuk, hogy a terem kialakítása a padlótól a plafonig egységes arculatot mutasson. Videokonferenciás felhasználáshoz speciálisan erre a célra kialakított világítást ajánlunk, ami kellő megvilágítást biztosít az emberek arcának, miközben a fényerősség is a szemnek kényelmes tartományban marad.

A kialakításra kerülő világítás minden technológiai eleme testre szabható és az adott követelményekhez igazítható. Kiválasztható a megvilágítás színhőmérséklete is, hideg illetve meleg fényű lámpák kombinálásával teljesen egyedi világítás készíthető. A világító testeket is az adott igényeknek megfelelően választjuk ki, fénycsövek, spotlámpák, fénycsíkok és LED-es lámpák alkalmazásával.