Hangosítás

hangosítás hangrendszer hangfal

A kiváló hangosítás a tárgyalók egyik legfontosabb eleme. Bizonyos méret felett elengedhetetlen, hogy akár videokonferencián keresztül, vagy helyi résztvevők számára a lehető legtisztább hangminőséget lehessen biztosítani. Videokonferencia esetében paradox módon az érthető, tiszta hangzás fontosabb a felhasználói élményben, mint a jó képminőség.

A hangosítás és a hozzá tartozó eszközök és rendszerek telepítése gondos, körültekintő tervezéssel valósítható meg, mert az elhelyezett hangfalaknak, hangszóróknak, mikrofonoknak összhangban kell működniük a telepített videokonferencia és egyéb rendszerekkel, továbbá egyszerűen központilag kezelhetőnek kell lenniük, távirányítók használata és egyéb elsődleges beállítások elvégzése nélkül. A hangosításhoz szükséges eszközöket az általunk gyártott egyedi, dizájnos, kifejezetten a felhasználói igényekre szabott asztalokba, bútorokba is be tudjuk építeni. Ez nem csak a kábelmentes környezetet szolgálja, hanem egy esztétikus megoldást is kapunk.

A hangosítási rendszerek sikeres integrálásának alapfeltétel a terem akusztikai adottságainak figyelembe vétele, és ehhez mérten a hangtechnikai eszközök, visszhangszigetelő térélelmek, burkolatok elhelyezése és a kellő zajszigetelés kialakítása. Nem csak tárgyalótermek hangosítását vagyunk képesek ellátni, hanem stadionok, sportcsarnokok, vagy egyéb központosított digitális audiorendszerek kialakítását, ami az egész épület hangrendszerének egyszerű, logikus és gyors kezelését teszi lehetővé számítógép vagy vezérlőpanel segítségével.