Kapcsolástechnika

A modern tárgyaló-, oktató és konferenciatermek létrejöttével számos technikai igény is felmerült. Szeretnénk többféle eszközről, legyen az média lejátszó, notebook, táblagép vagy telefon, kép- és hanganyagot továbbítani a teremben lévő megjelenítők (projektorok, monitorok), hangszórók felé. A rendszereknek a komplex igényeket is ki kell szolgálnia, legyen az párhuzamosan több forrásból vagy több megjelenítőre történő prezentáció.

Cégünk sokéves tapasztalattal rendelkezik az audió-videó kapcsolástechnika terén. Rendszereink a legegyszerűbb és a legösszetettebb feladatok ellátására is képesek. A felhasználó számára a rendszer alkotóelemei a háttérben maradnak, nem szükséges több eszköz használatát megtanulni, vagy kábelek összekötésével tölteni az időt. Az egyedi igényeknek megfelelő kapcsolástechnikai rendszerhez csupán a magunkkal vitt notebook-ot vagy egyéb prezentációs forrást kell csatlakoztatni, és a prezentáció egy egyszerű gombnyomással megkezdhető.

Kapcsolástechnikai rendszerekre a legkisebb termekben is szükség lehet, a sokféle csatlakozási lehetőség miatt. Napjainkban az analóg VGA csatlakozók mellett vagy helyett számos mobil eszköz rendelkezik digitális HDMI vagy DisplayPort csatlakozással, a rengeteg speciális csatlakozóról nem is beszélve. A kompakt audió-videó kapcsolás technikai eszközök segítségével az ilyen igények is hatékonyan kielégíthetők.

A csatlakozási pontok számának növelésével egyre összetettebb rendszerekre van szükség, akár egy egész épületen belül központosítva. Ezzel lehetőség adódik arra is, hogy bármely teremben lévő csatlakozásból, bármely megjelenítőhöz továbbítsuk a megfelelő jeleket. Az általunk telepített rendszerek lehetőséget biztosítanak, hogy mindig az adott feladatnak megfelelő bonyolultságú rendszer kerüljön kialakításra, így biztosítva a lehető legjobb költséghatékonyságot és ár/érték arányt.

Egy asztalnál ülve a legkényelmesebb, ha az előadótól karnyújtásnyira elérhető az audió-videó technikai csatlakozás, bárhol is foglaljon helyet. Ezen igény kiszolgálására jött létre a Streamnet által kifejlesztett EasyConnect asztali csatlakozó család, mely háromféle méretben, exkluzív és esztétikus megoldást biztosít, és képes egyedi igények kielégítésére is.

Az általunk forgalmazott eszközökkel lehetőség van internet hálózaton keresztül videó anyagot küldeni, akár vezeték nélküli hálózaton is. Így fokozható a mobilitás és az esztétikus kábelmentes környezet.

Cégünk a világ vezető audió-videó kapcsolás technikai gyártókkal áll kapcsolatban. Hozzáadva sokéves tapasztalatunkat ezen a területen, megbízható és igényeknek megfelelő rendszereket hozhatunk létre, melynek technikai támogatása is biztosított.