LED falak

A LED falak az elmúlt évek innovatív technológiai megoldásainak köszönhetően az egyik leggyorsabban fejlődő megjelenítési technológiává váltak. Nem csak a fényerő tekintetében mutatnak túl a monitorokon, hanem színhelyességük is a legfelsőbb kategóriát jelenti. Felhasználási lehetőségeik nagyon széles skálán mozognak, de a nagy tömegek akár szabadtéri informálásának és az impresszív, látványos kép elérésének a legjobb módja alkalmazásuk.

A LED falak hatalmas fejlődésen estek át az utóbbi néhány évben. Ma már nem csak fényerejük, ezáltal direkt fényben láthatóságuk lett a legjobb a megjelenítő technológiák között, hanem színhelyesség és megjelenített színek számának szempontjából is teljesen valósághű képet képesek visszaadni. A pixelsűrűség folyamatos növelése, egyre élesebb kép megjelenítésére teszi alkalmassá az elérhető áru megoldásokat.

A LED falak ideális megjelenítési felületei a legkülönfélébb információknak és reklámoknak, mivel nagyon impresszív látványt nyújtanak. A beltéri felhasználhatóság mellett lehetőség van kültéri elhelyezésükre is, mivel időjárásálló kivitelezésben is készülhetnek, továbbá magas fényerejüknek köszönhetően közvetlen napsütésben is jó olvashatóságot biztosítanak. Jellemző rájuk a hosszú üzemidő és élettartam illetve energiatakarékosság működés.

A LED falak az átlagos kijelzőknél sokkal nagyobb méretben is készülhetnek, tökéletesen alkalmasak nagy tömegeknek történő képi és videó tartalmak megjelenítésére, éppen ezért ajánlott alkalmazásuk stadionokba, rendezvényekre, de ideálisak közterületi kommunikációra és óriásreklámokra. Az új technológia megoldásoknak köszönhetően, akár egy beltéri reklámfal (vagy videofal), vagy monitor szerepét is képesek betölteni, impozáns látvány nyújtva.

Szakembereink a megrendelő igényeihez és a LED fal tervezett felhasználási módjához, méretéhez mérten a legmegfelelőbb megoldást tudják kínálni, figyelembe véve, minden fontos külső tényezőt, ami a felhasználást, és elhelyezést befolyásolja. Biztosítani tudjuk a LED falak vezérléséhez szükséges szoftveres hátteret és a nélkülözhetetlen háttérmunkákat elvégzésével együtt.