Vezérlés

Fejlődő világunkban egyre több és változatosabb technikai eszközzel találkozunk. Egy tárgyaló vagy előadóterem használatakor is igénybe veszünk számos berendezést, kijelzőktől a projektorokig, mikrofonoktól a hangszórókig, világítástól a sötétítésig. A terembe épített vezérlő rendszer segítségével szükségtelenné válik számos bonyolult készülék használatának elsajátítása, mivel csak a személyre szabott központi felhasználói felületen kell elindítani a kívánt funkciót, az eszközök kezelését, kapcsolását, beállítását a rendszer maga végzi a háttérben.

Cégünk a világ vezető vezérlőrendszer gyártóival áll kapcsolatban, mellyel biztosítani tudjuk a magas minőséget és megbízhatóságot. Rendszereinket a legutolsó alkotóelemig az egyedi igényeknek megfelelően tervezzük és telepítjük, legyen szó exkluzív tárgyalóteremről, előadóteremről, konferencia- vagy irodatérről. A megfelelő eszközök rendszerbe illesztésével lehetőség nyílik az audio-videó berendezések mellett a világítás, sötétítés, fűtés, hűtés vagy bármely más terület
vezérlésre ugyanazon felhasználói kezelőfelület segítségével.

Felhasználói felületek

A vezérlőrendszerek egyik legsarkalatosabb pontja, mivel ezzel az eszközzel találkozik a végfelhasználó nap, mint nap. Egyszerűbb rendszerek esetében nyomógombok segítségével érhetjük el a kívánt funkciót. A terembe belépve, a prezentáció vagy előadás gyakorlatilag egy gombnyomással elkezdhető. A gombokhoz bármely kívánt funkció sorozat társítható, így nem kell bonyolult folyamatokat megtanulni a felhasználónak. Komplexebb rendszerek esetében érintőképernyős panel telepítését javasoljuk. Itt a grafikus felület teljesen személyre szabható, a vállalat, intézmény arculatához illeszthető. A felületen elhelyezett gombok, csúszkák funkciója itt is teljesen testreszabható.

Vezérlő központok
A központ a vezérlőrendszer „agya”. Itt történik a kívánt funkcionalitás átfordítása a vezérelni kívánt eszközök parancsaira. Egyszerűbb feladatra, egy terem vezérlésére szánt kompakt kialakítású központoktól egészen egy komplett épület, vagy épületszint irányítására képes nagykapacitású központokig terjed a felhasználható paletta, így az adott feladatra mindig a legoptimálisabb megoldással szolgálhatunk.

Audió-videó

Vezérlőrendszereink képesek kiszolgálni a legkomplexebb audio- és videótechnikai egységeket is, így a bonyolult rendszerek is egyszerűen vezérelhetővé váljanak.

Világítás és sötétítés

A központok felvértezhetőek a világítás és motoros sötétítés irányítására alkalmas egységekkel, legyen szó fix, szabályozható/dimmelhető, DALI® rendszerű világításról, lapfüggönyről vagy rolóról.

Átjárók

A rendszerbe illeszthető átjárók/gateway-ek segítségével lehetőség nyílik más típusú vezérlő rendszerrel való együttműködésre is.