top of page

Széchenyi 2020 pályázat

Támogatás mértéke: 70%

Tervezett befejezési dátum: 2021. október 04.

Projekt azonosító száma: VEKOP - 1.2.6-20-2020-00590

Projekt bemutatása:

A projekt alapvető célja, hogy általunk tervezett rendszerek és ahhoz kapcsolódó egyedi megoldásaink fejlesztése és gyártása, valamint ezek ügyfeleinknél történő telepítése rugalmasabban, gyorsabban és még jobban az igényekhez illeszkedve történhessen. Munkánk minden esetben tervezéssel indul, melyhez olyan eszközökre van szükség, amivel gyorsan és hatékonyan, valamint az új szempontok szerint mobil módon lehet (táv)munkát végezni. Egyedi megoldásaink során eddig csak látványtervet tudtunk ügyfeleink számára biztosítani, azonban a beszerzendő 3D nyomtatókkal kézzel fogható modelleket tudunk gyártani számukra.

 

Ez jelentősen elősegíti a pontosabb és ügyfél számára jobban átlátható tervezést, javítva a felhasználói élményt. Ezen kívül a telepítések során igen sokszor kell egyedi rögzítési, eltakarási, kiegészítő és egyéb olyan fizikai konstrukciókat kitalálni, melyek az általunk telepített megoldást a lehető legjobban segítenek illeszteni a már meglévő környezetbe. Eddig csak kész megoldásokban tudtunk gondolkodni, melyek sokszor nem teljesen feleltek meg az ügyfelek igényeinek, így kompromisszumot kellett kötni. A 3D nyomtató segítségével teljesen egyedi kiegészítőket tudunk gyártani, így jelentősen javul a szolgáltatási szintünk. Az egyedi tervezéseken kívül, legtöbbször igen nagy irodaházak építészeti terveit kell tudnunk megnyitni, módosítani, nyomtatni és időnként a korszerű BIM környezetben kell mindezt megvalósítani. Ezen műveletek informatikai erőforrás igénye igen magas és folyamatosan növekszik, ezért korszerűbb és nagyobb teljesítményű számítógépekre és notebookokra van szüksége a tervező kollégáknak.

 

A másik kritikus pont amikor a megtervezett rendszereket és megoldásokat telepíteni kell ügyfeleink irodájában. Ezen munkálatok során sokszor már meglévő belsőépítészeti kialakításokat kell megbontanunk, átalakítanunk melyek legtöbb esetben nem rendelkeznek részletes tervekkel vagy nem a tervek szerint valósulnak meg. Ilyen esetekben jelenleg vagy az ügyfélre hárult a szükséges átalakítás megvalósítása, vagy nekünk kellett a kockázatot vállalni, hogy a falakban, beépített bútorokban, padlóban tényleg azt találjuk és ott, ahol annak lennie kell. Ez sajnos okozott problémás helyzeteket. A beszerzendő műszerekkel, falszkennerrel és eszközökkel, ezen munkákat külső segítség nélkül és jóval kisebb kockázattal tudjuk felvállalni, így komplexebb szolgáltatásokat tudunk nyújtani mely elősegíti cégünk növekedését. Egyre többször merül fel igényként ügyfeleink részéről, hogy az általunk telepített tárgyalóban/konferencia teremben készítsünk rendezvényről felvételt. Ehhez szükséges eszközöket is jelent projekt keretében kívánjuk beszerezni, mely szintén bővíti cégünk szolgáltatásait. Szintén a projekt keretében kívánjuk felszerelni tárgyalóinkat videokonferencia és egyéb korszerű digitális megoldásokkal, melyek a korlátozott utazási lehetőségek mellett elősegítik ügyfeleinkkel, partnereinkkel és távmunkában dolgozó munkatársainkkal való kapcsolattartást, így biztosítva a folyamatos munkavégzést, munkatársak megtartását és a cég növekedését.

 

A cég növekedésével együtt egyre nagyobb igény egy vállalatirányítási megoldás kialakítása, valamint a kollégák folyamatosan képzése, ezeket jelen projekt keretében is szeretnénk erősíteni. Az új eszközparkkal olyan feladatokat is el tudunk végezni amire eddig nem voltunk képesek, így új típusú gyártást/kivitelezést is fel tudunk vállalni pótolva a kieső/felfüggesztett projektjeinket. Az eddigi korlátozott lehetőségek mellett az új nagyteljesítményű mobil eszközökkel és videokonferenciával jelentősen kibővül a távoli munkavégzés lehetősége. A kivitelezési csapatunk az új eszközök és műszerek segítségével teljeskörű (külső segítség nélküli) megoldást tud biztosítani ügyfeleink számára, így jóval hatékonyabbá és termelékenyebbé válik munkájuk.

ERFA.png
bottom of page