top of page
ceu_nagyeloado_kijelzok.jpg

Iparágak

Bár a professzionális AV megoldások ügyfélköre elsősorban a nagyvállalatok közül kerül ki, egyre nagyobb igény jelentkezik az oktatásban, államigazgatásban és a kkv-k körében is, valamint szektorfüggő megoldások bizonyos vertikumokban, mint például a kiskereskedelemben vagy az idegenforgalomban és vendéglátásban.

vallalat_ikon.png

Vállalatok

A Streamnet legnagyobb piaca a magyar és multinacionális nagyvállalatok irodáinak AV rendszerei, az irodai tárgyalóktól a kollaborációs tereken keresztül az auditóriumokig. Ezeknek a cégeknek a mindennapi élete ma már elképzelhetetlen korszerű megjelenítők, hangosítás és videokonferencia rendszerek nélkül.

oktatas_ikon.png

Oktatás

A digitális oktatás nélkülözhetetlen része a professzionális AV rendszer, amely tartalmazza az előadó és az általa bemutatott tartalom digitális rögzítését és élő továbbítását (streamelését) az interneten keresztül. Rendszereink képesek az előadó követésére, analóg tábla (whiteboard) tartalmának közvetítésére, a jelenlévők megjelenítésére kérdések esetén.

A mai technológiai lehetőségek által természetesen a távoli nézők is bekapcsolódhatnak az interakciókba írásban vagy akár élőszóban. 

allamigazgatas_ikon.png

Államigazgatás

Az államigazgatási rendszerek digitalizációja óriási lehetőségeket rejt a hatékonyság és az ügyfélélmény egyidejű növelésére az ügyfélkapcsolatok, de egyben az államigazgatáson belüli kommunikáció tekintetében is. Az államigazgatás speciális alkalmazási és biztonsági igényei mellett kialakított megoldásokon kívül a vállalatoknál megszokott tárgyaló és előadótermekre is hasonló igény jelentkezik.

kereskedelem_ikon.png

Kiskereskedelem (retail)

A Streamnet a bolti megoldások tekintetében elsősorban a digital signage rendszerekkel van jelen. A rendkívül látványos hatalmas kijelzőkön, videofalakon, LED falakon rendkívül vonzóan, ízlésesen mutathatók be a cég termékei, akciói, reklámjai. A folyamatosan változó tartalom nem csak figyelemkeltő, de egyben rendkívül hatékony helykihasználással is bír. A digital signage rendszerek okos megoldásokkal integrálhatók, amelyek a boltban tartózkodó, vagy a kijelzőt figyelő emberek igényeihez szabják a tartalmat.

vendeglatas_ikon.png

Szállodák, vendéglátás

A digital signage rendszerek szerepe a vendéglátóiparban is egyre nagyobb teret hódít, legyen szó az ételek bemutatásáról, extra szolgáltatás, aktuális csomagok, akciók bemutatásáról. A szállodák esetében a növekvő rendezvényturizmus követeli meg az irodákban megszokott oktatótermek, előadótermek professzionális kialakítását. 

sportletesitmeny_ikon.png

Sportlétesítmények

A stadionok hatalmas kivetítői, hangosítás rendszere jellemzően ugyanazt az audió-vizuális technológiát alkalmazza, mint az előadótermek. A szórakozástatásnak ma már szerves része a digitális tartalom biztosítása a vendégek számára, akár az ülőhelyükön, az étkezőkben vagy esetleg a mosdókban. Ma már kisebb stadionok is képesek olyan saját kép- és hangrögzítő megoldásokat, ministúdiókat kialakítani, amelyekkel kisebb események professzionális közvetítése is megoldható.

bottom of page