top of page
nexon_09_edited.jpg

Rólunk

A Streamnet Zrt. több mint húsz éve kínál kiváló minőségű hang- és vizuáltechnikai rendszereket a korszerű, felhasználóbarát megoldásokat kereső cégek számára. Fő profilunk a vállalatok irodatereinek – tárgyalók, kollaborációs terek, konferencia- és oktatótermek – műszaki technológiájának kialakítása a legkorszerűbb berendezésekkel. Megoldásaink fókuszában a vállalati együttműködés és a hatékony csapatmunka támogatása áll. Elsődleges célunk a legkiválóbb felhasználói élmény elérése, ezért olyan rendszereket tervezünk és telepítünk, melyek a funkcionalitást és a dizájnt ügyfeleink igényeihez legjobban illeszkedve biztosítja.

01_board_room.jpg

Akár költözésről, akár felújításról van szó, cégünk már a tervezés folyamatánál bekapcsolódik a munkába, hogy partnereinkkel közösen megtaláljuk a számukra leginkább megfelelő megoldást. Minden esetben kompakt, automatizált, könnyen kezelhető rendszereket telepítünk, amelyeket igény szerint karbantartási vagy üzemeltetési szolgáltatásokkal támogatunk.

Irodatereken kívül kereskedelmi és vendéglátó egységek, szállodák, sportlétesítmények részére is készítünk kijelző- és hangrendszereket. Megoldásaink felhasználhatók reklámok, a megrendelőnek fontos információk, vagy akár egy étterem étel- és ital kínálatának a megjelenítésére is. Profilunk évről-évre bővül a technológia és az ügyféligények gyors változásával szinkronban.

Kereskedelem_ledfal.jpg
nexon_09_edited.jpg

Ügyfeleink köre szerteágazó, a gazdaság különböző területeit képviselik, legyen szó autógyártásról, bankszektorról, kereskedelemről, oktatásról vagy államigazgatásról. Büszkék vagyunk rá, hogy minden partnerünk számára tudunk egyedi, személyre szabott megoldást nyújtani. Az elmúlt két évtizedben olyan ügyfeleink között voltak a legnagyobb magyarországi irodaprojektek, mint a Magyar Telekom, a BP, a Roche, nagy nemzetközi cégek, mint a TATA, KPMG, Deloitte, Cognizant, Fundamenta, továbbá az államigazgatás, a felsőoktatás és a KKV szektor kiemelkedő szereplői. Az általunk kivitelezett irodák több alkalommal nyertek díjat az Év irodája versenyén. Vállalatunk magyar tulajdonú, 70 fős szakértő gárdával és 4 milliárdos árbevétellel rendelkezik.

Almás Béla új

Almás Béla

Vezérigazgató

Húsz évnyi IT vállalatokban betöltött értékesítői és vezetői pozíciók után,

2017-ben csatlakozott a Streamnet-hez, 2018 év elejétől a cég vezetője. 

„Nagy sikernek tartom az elmúlt évek dinamikus növekedését, de számomra még ennél is fontosabb, hogy a Streamnet csapatként is a legkiválóbbak közé tartozzon.”

Miseta Tibor.jpg

Miseta Tibor

Működtetési igazgató

30 év IT szektorban eltöltött menedzseri és vezetői pozíciók után 2012-ben csatlakozott a Streamnethez és építette fel gazdasági, adminisztratív csapatát.

„A Streamnet lendületes fejlődése nap mint nap biztosítja az izgalmas kihívásokat számunkra”

Jakab Rita.jpg

Jakab Rita

HR tanácsadó

Informatikai szektor HR területén betöltött számos vezetői pozíció után 2018-ban csatlakozott a Streamnethez.

„Számomra a Streamnet a professzionalizmus és az emberség találkozása”

Lengyel Péter.jpg

Lengyel Péter

Értékesítési igazgató

14 év értékesítési területen szerzett tapasztalat után 2021-ben csatlakozott a céghez és vette át a sales csapat vezetését.
 

„Számomra az a legfontosabb, hogy az Ügyfeleink közvetett igényeit, elképzeléseit is fel tudjuk mérni, így a projekt végén biztosan elégedettek lesznek.”

Szarvasy Zoltán_.jpg

Szarvasy Zoltán

Műszaki igazgató

Az IT és kommunikációs területen eltöltött 25 év alatt komplex rendszerek megvalósításában és üzemeltetésében is tapasztalatokat szerzett. A Streamnethez több, mint 10 éves vezetői múlttal érkezett 2021-ben. 2023-tól a Streamnet Műszaki igazgatójaként dolgozik.


„Az elmúlt évtizedek alatt azt tanultam meg, hogy a kiváló eredményeket olyan hozzáértő kollégákkal lehet elérni, akik a közös célért csapatként dolgoznak.”

Forest

Minőségbiztosítás

Cégünk az ISO 9001:2015 és ISO 14001:2015 minőségirányítási és környezetközpontú irányítási rendszer alkalmazásával biztosítja, hogy mindig azonos színvonalon és az elvárható maximális szakmai követelményeknek megfelelően, és a környezetünkre is fokozott figyelmet fordítva végezzük tevékenységünket.
A Streamnet Zrt. az alábbiakat teszi meg fenntartható, környezettudatos működése érdekében: 

  • Az általunk forgalmazott videokonferencia rendszerek használatával elkerülhetővé válnak a felesleges utazások, így lényegesen csökkenthető ügyfeleink szén-dioxid kibocsátása. Amikor csak tehetjük, magunk is videokonferenciát használunk a megbeszéléseinkhez. 

  • Részt veszünk a BAM! Bringázz a munkába kampányban, ahol minden évben szép eredményeket érünk el.  

  • Évek óta a papírmentes iroda hívei vagyunk, ha mégis nyomtatnunk kell, kizárólag környezetbarát, újrahasznosított papírt használunk

  • Az irodatérben keletkező hulladékot szelektíven gyűjtjük és a megfelelő elszállításról is gondoskodunk. 

  • Szigorúan ügyelünk, hogy csak a legszükségesebb áramforrásokat vegyük igénybe és mindig lekapcsoljunk magunk után minden lámpát. 

  • A használaton kívüli elektromos készülékeket minden esetben áramtalanítjuk. 

  • Logisztikai tevékenységünket racionalizáljuk, összevont szállításokat eszközölünk. 

  • Letölthető legfrissebb dokumentációk: 

Kiemelt partnereink

bottom of page