top of page
Hengerlábas tárgyaló asztal

Termékek

A Streamnet saját fejlesztésű megoldásait minden esetben a nagy gyártók kínálatában nem fellelhető, egyedi ügyféligények inspirálták, dizájn, technológia, funkció és sokévnyi tapasztalat ötvöződik bennük. Megoldásaink jól testre szabhatók, sok esetben egyedi kialakítások megvalósítása is lehetséges.

Asztalok

Asztalaink tervezésénél az elsődleges cél a kijelző láthatósága minden üléspozícióból, a kábelek eltüntetése, az asztali csatlakozó, monitorkiemelő, vezetéknélküli töltő, vagy technológia elrejtése. Asztalaink széles méret, szín és formaválasztékban, akár egyedi kialakításban állnak rendelkezésre.

Pulpitusok

Konferencia- és előadótermek nélkülözhetetlen kelléke az elegáns, céglogóval ellátott pulpitus, amely alkalmas az előadó notebookjának elhelyezésére a kábelek és a terem vezérlésének elrejtésére.

Asztali csatlakozók

Az asztali csatlakozók feladata, hogy a csatlakozó kábelek könnyen elérhetők legyenek, ugyanakkor vizuálisan ne terheljék a helyiséget. Ennek általunk javasolt megoldása az asztalba simuló, nyitható fedelű csatlakozódoboz, amelybe gravitációs úton ejtjük a nem használt kábeleket.

Állványok

Amennyiben nem megoldható a kijelzők falra helyezése, vagy mobilitásra van szükség, állványokat használunk. Az állványok az esztétikus megjelenés és a szükséges funkcionalitás mellett biztosíthatják a terem eszközeinek biztonságos elhelyezését is.

Kioszkok

Letisztult megjelenésű információs terminál, amely interaktív módon közölhet információkat a felhasználókkal. Színe és formája egyedileg, a megrendelő igénye szerint kialakítható. Kérhető érintőképernyős, illetve hagyományos kijelzővel is, utóbbi billentyűzet és egér segítségével irányítható. Tökéletes megoldás várótermek, recepciók és egyéb közösségi terek kiegészítőjének.

Videosquare

A videokonferencia mellett a video közvetítés (streaming) a leghatékonyabb módja a video alapú kommunikációnak. Jellemzően nagyszámú hallgatóság esetén releváns. Előnye, hogy a nézők sokkal jobb minőségben tudják élvezni az előadást, mint egy videokonferencia esetén.
A Videosquare a Streamnet társcége, saját, magyar fejlesztésű videoportál, amely oktatások, vállalati kommunikáció és rendezvények élő, interneten keresztüli közvetítését és tárolását biztosítja biztonságos, egyszerű, felhasználóbarát módon.
Ügyfeleink között tudhatjuk a legnagyobb magyar nagyvállalatokat, rendezvény- és konferencia szervezőket, felsőoktatási intézményeket, valamint képzés- és oktatásszervező cégeket.

Termékkatalógus

bottom of page