Hengerlábas tárgyaló asztal

Termékek

A Streamnet saját fejlesztésű megoldásait minden esetben a nagy gyártók kínálatában nem fellelhető, egyedi ügyféligények inspirálták, dizájn, technológia, funkció és sokévnyi tapasztalat ötvöződik bennük. Megoldásaink jól testre szabhatók, sok esetben egyedi kialakítások megvalósítása is lehetséges.

1/5

Asztalok

Asztalaink tervezésénél az elsődleges cél a kijelző láthatósága minden üléspozícióból, a kábelek eltüntetése, az asztali csatlakozó, monitorkiemelő, vezetéknélküli töltő, vagy technológia elrejtése. Asztalaink széles méret, szín és formaválasztékban, akár egyedi kialakításban állnak rendelkezésre.

1/5

Pulpitusok

Konferencia- és előadótermek nélkülözhetetlen kelléke az elegáns, céglogóval ellátott pulpitus, amely alkalmas az előadó notebookjának elhelyezésére a kábelek és a terem vezérlésének elrejtésére.

1/6

Asztali csatlakozók

Az asztali csatlakozók feladata, hogy a csatlakozó kábelek könnyen elérhetők legyenek, ugyanakkor vizuálisan ne terheljék a helyiséget. Ennek általunk javasolt megoldása az asztalba simuló, nyitható fedelű csatlakozódoboz, amelybe gravitációs úton ejtjük a nem használt kábeleket.

1/12

Állványok

Amennyiben nem megoldható a kijelzők falra helyezése, vagy mobilitásra van szükség, állványokat használunk. Az állványok az esztétikus megjelenés és a szükséges funkcionalitás mellett biztosíthatják a terem eszközeinek biztonságos elhelyezését is.

1/1

Kioszkok

Letisztult megjelenésű információs terminál, amely interaktív módon közölhet információkat a felhasználókkal. Színe és formája egyedileg, a megrendelő igénye szerint kialakítható. Kérhető érintőképernyős, illetve hagyományos kijelzővel is, utóbbi billentyűzet és egér segítségével irányítható. Tökéletes megoldás várótermek, recepciók és egyéb közösségi terek kiegészítőjének.

1/1

Videosquare

A videokonferencia mellett a video közvetítés (streaming) a leghatékonyabb módja a video alapú kommunikációnak. Jellemzően nagyszámú hallgatóság esetén releváns. Előnye, hogy a nézők sokkal jobb minőségben tudják élvezni az előadást, mint egy videokonferencia esetén.
A Videosquare a Streamnet társcége, saját, magyar fejlesztésű videoportál, amely oktatások, vállalati kommunikáció és rendezvények élő, interneten keresztüli közvetítését és tárolását biztosítja biztonságos, egyszerű, felhasználóbarát módon.
Ügyfeleink között tudhatjuk a legnagyobb magyar nagyvállalatokat, rendezvény- és konferencia szervezőket, felsőoktatási intézményeket, valamint képzés- és oktatásszervező cégeket.

Termékkatalógus