top of page
Hengerlábas tárgyaló asztal

Megoldások

Megoldásainkat az ügyfél igényei alapján, a terület piacvezető gyártóinak termékeivel és saját egyedi fejlesztéseinkkel integráljuk egységes, szinergikus rendszerré. Tervezési filozófiánk, hogy ötvözzük a funkcionalitást, a használhatóságot, a műszaki nagyszerűséget megjelenéssel, ergonómiával és dizájnnal.

Tárgyalók

A tárgyalók a modern irodák információs csomópontjai, sok szempontból a cég arca a külvilág, a munkatársak felé. A tárgyalók változó kapacitású zárt terek, ahol a munkatársak a jelenlévő kollégákkal és ügyfelekkel, valamint a videokonferencián becsatlakozókkal 

tudnak hatékonyan együttműködni.

A technológia feladata, hogy észrevétlenül támogassa a kreatív információáramlást, bekapcsolása, használata értelemszerű legyen, ne vegyen el értékes időt a megbeszélésből, a terem méreteihez képest a kihasználhatóság optimális legyen, lehetőleg minél alacsonyabb legyen az energia fogyasztása.

Vezetői tárgyalók

A vezetői tárgyaló a cég központja, itt tárgyal a menedzsment, az igazgatótanács, itt találkoznak a legfontosabb ügyfelekkel. A nagyobb méret, komolyabb műszaki felszereltséget és a jellemzően exkluzívabb kivitelezési igények egyedi megoldásokat követelnek. 

Kollaborációs terek

Kollaborációs térnek (huddle space) nevezzük a nyitott térben elhelyezett csoportmunkára alkalmas területeket. A klasszikus tárgyalótól eltérően ezek kialakítása általában lazább, változatosabb, ugyanakkor ezeknek is alkalmasnak kell lenniük a távoli csapattagok bevonására. Ez utóbbi különösen nagy kihívást jelent a hang szempontjából: jól hallható legyen, de ne zavarja a közelben dolgozókat.

Projekt és tréning termek

A projekt és tréningtermek jellegzetessége, hogy berendezésük, átrendezésük nagy rugalmasságot igényel, ezért általában eltekintünk a bútorokba helyezett technikától. A nagyobb kijelzők rendszerint érintőképernyőt kapnak, fontos a sok, nagy, digitálisan is használható felület. Természetesen itt is igény a távoli felhasználók csatlakozási lehetősége, ami a videokamera elhelyezésében jelenthet kihívást. Az előadások nélkülözhetetlen kelléke a pulpitus és a streaming lehetősége. 

Auditóriumok

Az auditóriumok jellemzően nagylétszámú előadások megtartására alkalmasak, sokszor mobil falak segítségével kisebb tréningtermekké alakíthatóak. A megjelenítéshez rendszerint projektorra, vagy vékonykávájú monitorokból kialakított videofalra, esetleg nagy fényerejű, látványos LED falra van szükség. A hangosításnál rendkívül fontos a terem akusztikai jellemzőinek figyelembevételével kialakított, gerjedés mentes, de a terem minden pontján tisztán hallható erősítés megvalósítása. Az auditóriumokban manapság elengedhetetlen az előadás jó minőségű streameléséhez szükséges eszközök integrálása, sőt egy kisebb stúdióval ennek a minőségét is nagymértékben lehet emelni.

Stúdiók

Az előadótermekben, színpadokon zajló előadások, oktatások professzionális támogatásához, rögzítéséhez, közvetítéséhez, vágásához stúdiószoba kialakítása szükséges. Ez biztosít helyet a személyzet, a technika és a kezelőszervek elhelyezésére.
A stúdiószobából, mint egy kis televíziós stúdióból hozzák létre a kamerák képeiből és a mikrofonok hangjaiból a kimenő jelfolyamot, de akár irányítani is tudják a kamerákat, effekteket rákeverni, stb. Itt gondoskodnak a videó(k) rögzítéséről, akár utólagos vágásáról, feliratozásáról. A fenti feladatokat digitális úton, speciális szoftverekkel, de sztenderd számítógépes infrastruktúrával oldják meg.

Vezérlő helyiség

A vezérlő szobák gyártási folyamatok, biztonságtechnika, egyéb felügyeleti rendszerek tipikusan 24 órás megfigyelésére szolgálnak.
Ezeknek a szobának a jellemzője, hogy a felügyelt folyamatokat nagyméretű kijelzőkön, monitorfalon, vagy LED falon jelenítik meg a jó áttekinthetőség érdekében. A vezérlő szobák két egymással némileg ellentmondó szükségletet kell, hogy kielégítsenek. A megoldásnak képesnek kell lennie a hosszú felügyeleti időszak fizikailag kényelmes, üzembiztos támogatására, ugyanakkor esemény bekövetkeztekor a gyors beavatkozásra, a történések átláthatóságára. Ehhez az alapvető minőségi követelményeken és az audió-vizuális környezet professzionális kialakításán kívül, rendkívül fontosak az ergonómiai szempontok, amelyeket az ügyfél igényeit felmérve egyedileg valósítunk meg.

Bemutató terem (showroom)

A bemutató terem olyan exkluzív része az irodának, ahol ügyfeleink a legmodernebb technikai lehetőségek használatával igyekszenek víziójukat megosztani saját ügyfeleikkel, ezért a saját termékeik és megoldásaik mellett a látványos megjelenítők, projektorok, fények és hangrendszerek általában komoly szerepet kapnak.

Digital signage

A digitális tartalomszolgáltató eszközök az irodák, boltok forgalmas pontjain hívják fel magukra az arra járó dolgozók, ügyfelek figyelmét. Tipikusan kijelzők, esetleg video, vagy LEDfalak, amelyeken reklámok, vagy közérdekű információk jelennek meg, akár az adott helyszínnel kapcsolatban. A megjelenő tartalom lehet előre programozott, ütemezett, vagy valamilyen eseményre induló, de ettől függetlenül megjelenhetnek rajta valós idejű információk is, mint a tőzsdei árfolyamok, időjárás, vagy éppen vészhelyzetben a menekülési útvonal.

Video streaming

A videó streaming tipikus alkalmazási területei konferenciák, rendezvények, sajtótájékoztatók, oktatások, előadások közvetítése az interneten, vagy vállalati rendezvények, vezetői kommunikáció, tréningek, új belépő oktatások közvetítése, belső PR a vállalati hálózaton vagy titkosítva az interneten keresztül. Mint egy saját digitális televíziós csatorna, amit mindenki képes egyidejűleg nézni a munkahelyéről vagy otthonról, akár felvételről is, azonban a nézők képesek interaktívan visszajelezni az előadónak.
Társcégünkkel a Videosquare-rel közösen képesek vagyunk streaming előadások teljeskörű leszervezésére, vagy ügyfeleinknél streaming közvetítésre képes videostúdió, vagy előadóterem kiépítésére.

bottom of page