top of page
Meeting

Karrier

Nagy utat jártunk be mire a csaknem 20 éve elindult kis cégből a mai stabil középvállalattá fejlődtünk, és elértük kiemelt helyünket a magyar AV piacon. Mind az árbevételünk, a nagy projektjeink száma és volumene, mind a csapatunk létszáma nagyot nőtt, és ezzel együtt folyamatosan alakult az a kultúra és közösség, melyben mi élni és dolgozni szeretünk – dinamikusan, világszínvonalú technológiákkal.

Kik vagyunk?

Vagyunk jó páran a kezdeti időkből és persze rengetegen csatlakoztunk azóta, pályakezdők, gyakornokok és több éves tapasztalattal bíró szeniorok. A kivitelezésben élen járó, ügyfeleinknél a terepen dolgozó Technikusok, Értékesítők, Mérnökök, Projektmenedzserek és Támogató munkatársak, Vezetők vagyunk - egyenrangú partnerekként, különböző szerepekben. Mindenfélék vagyunk: sportolók, nagy társasjátékozók, hobbikirándulók, művészek, otthoni séfek, hosszú a sor…, és nem utolsó sorban sokunknak a szakmája a hobbija is otthon, s abban alkot.

Milyenek a vezetőink?

Emberközpontúak. Fontos a jó hangulat, a bizalmon alapuló együttműködés. Fontos a professzionális teljesítmény, és aktívan tesznek azért, hogy mindannyiunk számára biztonságos, átlátható teret biztosítsanak a munkához és a fejlődéshez. Vallják, hogy a csapatszellem, az alázat, a pozitív hozzáállás és az ügyfél tisztelete olyan értékek, melyekkel hosszú távon sikeresek lehetünk együtt. Fontos a belső kommunikáció, hogy a mindennapi működéshez szükséges információkon túl a stratégiai tervekről, a cég aktuális helyzetéről és nagy projektjeiről szóló információk is rendszeresen eljussanak mindenkihez. Fontos, hogy időről időre minőségi visszacsatolást kapjunk a teljesítményünkről, s hogy párbeszéd legyen arról, hogy hogyan, merre tovább - együtt. Sok vezetőnknek van nagy-, és/vagy középvállalati múltja, emellett különösen büszkék vagyunk azon vezetőinkre is, akik itt kezdték pályafutásukat, s azóta már saját csapatukat koordinálják. Rugalmasan, profi környezetre törekszenek, velünk együtt. 

Kollégáink mondták

Műszaki technikus

Mindig is műszaki beállítottságú ember voltam. A Streamnet-nél, a technikai eszközök legmodernebb, legfrissebb, legnaprakészebb eszközeivel találkozhatom, ez számomra egy beteljesülés. Ezeken felül nagy örömet okoz, hogy szinte a semmiből, maradandót alkotunk. A minden napok kihívások sorát rejtik, de ez nem rossz értelmű, inkább életre szóló kaland, nem véletlenül dolgozom fél év megszakítással, 15 éve a Streamnet-nél.

Értékesítési munkatárs

Szegedi Kinga

Ez a kedvenc munkahelyem! 😊 Jó a hangulat, a kollégák és a vezetőség! A munkámban ki tudok teljesedni, de azt látom magam körül, hogy ha valaki szeretné kipróbálni magát egy másik munkakörben, nyitottan fogadják. Pozitívumként éltem meg a vírushelyzetet is, mivel más cégekhez viszonyítva itt rögtön komolyan vették, és megtették az óvintézkedéseket, vagyis itt számítunk, mint munkaerő és mint ember. Még nagyon sokáig szeretnék itt dolgozni!

Értékesítési menedzser

Péczeli Ádám

Szeretek a Streamnet-nél dolgozni, mert minden biztosított a profi, egyben kényelmes (távoli) munkavégzéshez. Fiatalos, közvetlen a társaság. Sok közös program van, így munka mellett jut idő a jókedvre is. Vezetőim mindenben támogatnak, tudok azonosulni a céges értékekkel.

Rendszermérnök, szakmai irányító

Papp Gábor

Az itt töltött 12 évem alatt többféleképp is megtapasztaltam milyen a Streamnet-ben dolgozni. Gyakornokként és pályakezdő mérnökként lehetőségem volt a legmodernebb kollaborációs és üzleti kommunikációs technológiák megismerésére, emellett több éves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáktól tanulhattam. Rutinos mérnökként részt vehettem országos, akár nemzetközi szinten is kiemelkedő projektek műszaki tervezésében és kivitelezésében. Vezetőként pedig elkötelezett és profi szakmai csapatot koordinálhatok, akikre bármikor számíthatok.

Személyes és online terek

Minőségi környezetet alakítunk ki ügyfeleinknél, színvonalas irodában vagyunk, ha bentről dolgozunk, és sok-sok egyeztetés, munka helyeződött át az online térbe (Microsoft Teams). Sok munkakörben van lehetőségünk a távmunkára, melyet a pandémia után is, hosszútávon meg fogunk tartani. A megszokott közösségi programjaink szintén nagyon fontosak: a teljes céges és kisebb csapatos elvonulások, tudásmegosztó előadások és délutánok, évzáró ünnepi vacsora, az ad hoc társasági programok melyet bármikor magunk is kezdeményezhetünk.

Mikor érdemes hozzánk csatlakoznod?

Akkor érdemes csatlakoznod, ha a szakmai szempontokon túl úgy érzed, hogy kulturálisan is olyanok vagyunk, amit keresel: ahol lehetőséget látsz arra, hogy szakemberként, és emberként is jól érzed majd magad.
Amikor új kollégát keresünk, természetesen ajánlhatnak saját kollégáink új munkatársat a csapatba, illetve közzétesszük a közösségi oldalainkon és karrier oldalunkon lehetőséget, s csak ritkán dolgozunk „fejvadásszal”.

Állásajánlatok

Munkatapasztalattal, főállású pozícióra akkor érdemes jelentkezned hozzánk, ha a lenti meghirdetett állások valamelyikében, megismerve annak részleteit és feltételeit, úgy látod nagyban illik hozzád. Ha úgy érzed, hogy a profilunkba vág a szakmai tapasztalatod és céljaid, bármikor szívesen vesszük érdeklődésed (technikusi, mérnöki, projekt menedzsment vagy értékesítési területen)!

 

Az interjúk gördülékenysége érdekében a videokonferenciás és személyes interjúk különböző kombinációi mind megszokottá váltak a kiválasztási folyamatunkban. Tevékenységünkből adódóan vannak kötelezően jelenléti munkakörök, ám számos tevékenységi területen elterjedt gyakorlat lett a részleges távmunka. Az interjúk, ismerkedések során tudjuk tisztázni, hogy mikor mire van lehetőség e téren, elsősorban a próbaidő letelte után.

Interview

Gyakornoki pozíciók

Student Portrait

Gyakornoki programunkba akkor javasoljuk jelentkezésed, ha úgy érzed felsőfokú tanulmányaid alatt és mellett szeretnél éles, profi technológiákat alkalmazó környezetben, csapatban kipróbálva magad értékes munkatapasztalatokat szerezni. Gyakornokaink számunkra nem „csupán” az adminisztratív, kapacitáshiány megoldására felvett munkaerő – fejlesztésük és beillesztésük számunkra nagyon is fontos, hiszen bennük keressük és látjuk a jövő munkavállalóit cégünknél. Ha az együttműködés kölcsönösen bevált és megkedvelte egymást a két „fél”, a diplomát követően a gyakornok már főállású kollégaként erősítheti tovább csapatunk.

Próbáld ki magad nálunk, jelentkezz gyakornoknak!
Cégünk nagy figyelmet fordít a pályakezdő fiatalok felkarolására. Fiatalos csapatunknak mindig is fontos részét képezik gyakornokaink. Lehetőséget adunk nekik, hogy kipróbálják magukat különböző területeken, a gyakornoki időt követően, pedig többségük szívesen marad nálunk, mint főállású kolléga. 

Göblyös-Lezsák Anna.jpg

Lezsák Anna

Küldd el jelentkezésedet fényképes önéletrajzzal nekem a hr@streamnet.hu e-mail címünkre.

Kövess bennünket LinkedIn-en is!

  • LinkedIn
bottom of page