top of page

Microsoft Surafce Hub 2S

A Surface Hub 2S a Microsoft Teams kollaborációs ökoszisztéma egyik legsokoldalúbban használható eszköze. Az előre telepített MS Whiteboard és a natív Office 365 alkalmazások és a Microsoft Store-ból elérhető applikációk alkalmassá teszik, hogy bármikor, bárhonnan közösen dolgozhassanak a csapattagok. Ez a vékony és könnyen mozgatható eszköz, kiviteltől függően megoldást kínál kis-, közepes és nagyméretű tárgyalótermekhez. Használható akár önállóan, akár egy másik Microsoft Teams Rooms rendszerhez párosítva.



Gördülékeny csapatmunka

Emelje új szintre a vállalaton belüli csoportmunkát! A Surface Hub összehozza munkatársait az olyan kollaborációs megoldásainak köszönhetően, mint az interaktív, több platformon is megosztható Microsoft Whiteboard vagy natív Office 365 alkalmazások. A hibrid irodákra optimalizált alkalmazásokkal úgy dolgozhatnak közösen, mintha egy helyiségben lennének.


Tökéletes megjelenítés és hangzás

A nagyfelbontású és nagy fényerejű kijelzőn a grafikai elemek és videók egyaránt élesen jelennek meg, a nyolc mikrofonból és a kristálytiszta hangzást nyújtó hangszórókból álló audio rendszernek köszönhetően a távol dolgozó kollégák is bevonatók a közös munkába.


Még egyszerűbb ötletelés

A Microsoft Surface Hub MS Whiteboard funkciójának köszönhetően a digitális vásznat a csapattagok bárhol, bármilyen eszközről könnyen elérhetik. Bejelentkezés után a felhasználó hozzáférhet OneDrive-on tárolt fájljaihoz vagy projektjeihez vagy vezeték nélkül vetíthet ki tartalmat laptopjáról vagy mobil telefonjáról. A Surface Hub 2S tolla tökéletes írásélményt biztosít, érintésvezérlő funkciója pedig természetes, könnyed interakciót ad.



Könnyen mozgatható kivitel

A Surface Hub készülékek egyaránt elérhetőek mobil kivitelben, Steelcase Roam állvánnyal és az APC Charge Mobile akkumulátorral vagy pedig falra szerelve.


Biztonságos adattárolás

A Windows 10 alapú rendszer különböző beépített biztonsági protokollokkal gondoskodik az adatai biztonságáról. Az eszköz beállításait és a házirendeket akár távolról is felügyelheti, így biztos lehet benne, hogy azt minden előírásnak megfelelően használnak a munkatársak, bárhonnan is dolgozzanak.

bottom of page