Üzemeltetés támogatás

Fennakadás nélkül folytatódhat a munka, mi gondoskodunk rendszereiről.Az AV rendszerek üzemeltetésének támogatása hosszú időn keresztül nem kapott kiemelt figyelmet. Különösen, mivel a technológia nem volt túl komplex. Jellemzően egy kijelző volt csupán a tárgyalókban és a leggyakoribb problémát a csatlakozó kábelek kontakt hibája jelentette.

A hibrid irodák integrált Teams rendszerei, automatizált működése és különös tekintettel a tárgyalók stratégiai jelentőségének növekedése előtérbe helyezte az üzemeltetés kérdését.


A Streamnet vállalja az akár 4 órán belüli hibaelhárítás megkezdését, tartalékeszközök biztosítását, amelyekkel kiválthatók az esetlegesen meghibásodottak. Számos esetben a munkaidőben folyamatosan a helyszínen rendelkezésre álló szakembert is egyszerűbb tőlünk bérelni, mint felvenni. A helyszíni rendelkezésreállás különösen értékes kiemelt megbeszélések, konferenciák esetén, ahol műszaki problémák megoldására maximum egy kávészünetnyi idő áll rendelkezésre.


A támogatás természetesen nem merül ki a hibaelhárításban, rendszeres karbantartással számos hiba megelőzhető és az eszközök élettartama is növelhető.

Streamnet Zrt.

Cím: 1138 Budapest, Váci út 182. Blue Cube irodaház

Telefon: +36 (1) 412 3000

Fax: +36 (1) 412 3001

Email: info@streamnet.hu

Kövess bennünket közösségi média felületeinken:

  • LinkedIn
  • Facebook
Karrier

Csatlakozz csapatunkhoz! Ha érdekelnek aktuális állásajánlataink vagy gyakornoki programunk, kattints a részletekért.

Ha kérdése van vagy szeretne árajánlatot kérni, keressen minket elérhetőségeinken!

2021 Minden jog fenntartva! • AdatvédelemÁSZF